Tekstschrijver

De Info Deler - Tekstschrijver met inhoud! Zoekt u een tekstschrijver met een brede achtergrond en ruime ervaring in tekstschrijven?  De Info Deler schrijft teksten op internet en papier voor personen, bedrijven en organisaties. Laat uw teksten voor blogs en websites, maar ook folders, nieuwsberichten of persbericht schrijven door een gedreven tekstschrijver met inhoud die zich inleeft in uw wens.
Producten De Info Deler – Tekstschrijver met inhoud

De Info Deler staat voor een brede kennis van het schrijven in diverse stijlen en veel ervaring in tekstschrijven en tekstredactie. De Info Deler – Tekstschrijver met inhoud schrijft voor u het gewenste product.


Artikelen; Biografieën; Boeken; Brochures; Folders; Jubileumuitgaven; Kopijredactiewerk; Nieuwsbrieven; Personeelsbladen; Persberichten; Jaarverslagen; Rapportages; Weblogs; Webteksten;
Etc.Onderwerpen De Info Deler – Tekstschrijver met inhoud

Voor het schrijven over al uw onderwerpen bent u op de juiste plek bij De Info Deler – Tekstschrijver met inhoud. Of het nu gaat om management of gezonde voeding, productervaringen of klustips, economisch onderzoek of nieuwe trends De Info Deler is van alle markten thuis en schrijft op elk gebied teksten voor u.


Doe het zelf (Auto; Huis; Kantoor; Tuin); Digitale informatie (Cijfers, Downloads, Regelingen); Economie (Economische sectoren; Producten Structuur en conjunctuur; Wetenschap); Financiën (Stichtingen en verenigingen; Overheid); Kunst en Cultuur (Stad; Buiten); Samenleving (Educatie; Gezondheid); Spiritualiteit (Religie; Stilte);
Etc.

Kosten De Info Deler – Tekstschrijver met inhoud

Wat zijn de kosten voor tekstschrijven? Dit is afhankelijk van de lengte van uw tekst en de benodigde voorbereiding en informatie. Neemt u gerust contact op met De Info Deler voor een toelichting of een offerte.Het tarief is 100,- euro per uur.

Achtergrond De Info Deler -Tekstschrijver met inhoud

De Info Deler volgde de universitaire opleiding economie in de bedrijfseconomische richting met de bedrijfskundige en ruimtelijke variant. De werkervaring van De Info Deler ligt bij de overheid, het bedrijfsleven, deskjournalistiek en auteurschap. Verder deed De Info Deler cursussen bij o.a. de Schrijversvakschool, Centrum voor Milieurecht en Bestuursacademie Nederland. De interesses van De Info Deler zijn divers: Circulaire Economie, Stad van de Toekomst, Instock Cooking, e.a. De Info Deler heeft de relevante kwaliteiten voor Tekstschrijver met inhoud.


o.a. Analytisch; Creatief; Deskundig; Gedreven; Informatief; Nieuwsgierig
 


Contact De Info Deler - Tekstschrijver met inhoud

Voor al uw vragen, kunt u terecht bij De Info Deler. Betrokkenheid en eigenheid staan voorop! Dus heeft u een tekstschrijver nodig? Neemt u dan contact op met De Info Deler via deinfodeler@gmail.com.

 © De Info Deler


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Statcounter

Copyright De Info Deler